Ronnie Weegink Groente & Fruit en meer

Ronnie Weegink Groente & Fruit en meer is een Groentegroothandel gelegen aan Enschedesestraat 176 B in Hengelo.

Meer informatie over Ronnie Weegink Groente & Fruit en meer in Hengelo

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vers fruit en fruitmanden aan bedrijven in Hengelo en omgeving. Ons doel is om flexibel, van hoge kwaliteit en persoonlijk contact te bieden. Je kunt een proefpakket werkfruit aanvragen en onze verschillende soorten fruitmanden ontdekken in onze webshop. Onze winkel in Hengelo heeft een nieuw concept geïntroduceerd waarbij we bij bedrijven en kantoren langskomen om bestellingen af te leveren, net zoals vroeger de groentekar langs huis kwam. We leveren vers fruit aan de deur in de omgeving van Twente. Het leveren van kwalitatief en vers fruit draagt bij aan de vitaliteit op de werkvloer. Ons familiebedrijf heeft een passie voor groente en fruit, en we werken met vaste leveranciers uit de omgeving om de beste kwaliteit te waarborgen. We hechten ook veel waarde aan milieuvriendelijkheid en werken met zo min mogelijk verpakkingen. Bestel het verse fruit bij ons en bespreek je ideale bestelling. We leveren in de omgeving Twente en je kunt ook afhalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je weten wat Ronnie Weegink Groente & Fruit en meer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ronnie Weegink Groente & Fruit en meer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ronnie Weegink Groente & Fruit en meer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ronnie Weegink Groente & Fruit en meer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Ronnie Weegink Groente & Fruit en meer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ronnie Weegink Groente & Fruit en meer

Bezoekers bekeken ook