Roshalo Brows

Roshalo Brows is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Wemenstraat 16 in Hengelo.

Meer informatie over Roshalo Brows in Hengelo

Bij Roshalobrows in Hengelo kun je terecht voor perfect gevormde en hyper natuurlijke wenkbrauwen met permanente make-up. Viviana, een gepassioneerde professional, zorgt ervoor dat elke klant de beste behandeling krijgt. Ze heeft haar basisvaardigheden geleerd tijdens een professionele training en blijft zich continu bijscholen. Bij Roshalobrows staat hygiëne hoog in het vaandel en werken ze alleen met de hoogste kwaliteit pigmenten. Ze bieden ook microblading aan, een revolutionaire techniek om prachtige wenkbrauwen te creëren die er natuurlijk uitzien. Een afspraak maken kan na een vrijblijvend intakegesprek waarin je je wensen kunt bespreken. Ook is het mogelijk om een cadeaubon te bestellen voor een behandeling naar keuze.

Wil je weten wat Roshalo Brows verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roshalo Brows of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roshalo Brows? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roshalo Brows het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Roshalo Brows reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roshalo Brows

Bezoekers bekeken ook