Rugbyclub Dragons

Rugbyclub Dragons is een Rugbyclub gelegen aan Pruisische Veldweg 77 in Hengelo.

Meer informatie over Rugbyclub Dragons in Hengelo

Duncan Forsyth is overleden en de Rugby Club Dragons Hengelo kondigt aan dat ze loten verkopen voor de Grote Clubactie. Ze vragen ook of rugby iets voor jou is en wensen iedereen een fijne zomer. Er is een Code of Rugby en er worden binnenkort activiteiten georganiseerd. Het competitieprogramma voor 2020/2021 wordt binnenkort bekendgemaakt. Als je interesse hebt, kun je je aanmelden voor een gratis training bij de club. Het clubhuis en het rugbyveld van de Rugby Club Dragons Hengelo bevinden zich aan de Pruisische Veldweg 77 in Hengelo en je kunt contact opnemen via Whatsapp tijdens trainingen en wedstrijden.

Wil je weten wat Rugbyclub Dragons verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rugbyclub Dragons of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rugbyclub Dragons? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rugbyclub Dragons het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Rugbyclub Dragons reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rugbyclub Dragons

Bezoekers bekeken ook