S.C. Barbaros

S.C. Barbaros is een Voetbalclub gelegen aan Kuipersdijk 46-A in Hengelo.

Meer informatie over S.C. Barbaros in Hengelo

Sportclub Barbaros is een voetbalvereniging gevestigd in Hengelo. De club is opgericht op 15 juni 1979 en speelt haar thuiswedstrijden op Sportpark Veldwijk, naast het Fanny Blankers-Koen Stadion. Als je lid wilt worden van de vereniging, kun je meer informatie vinden op hun website. Ook kun je hier terecht voor informatie over de teams van de club. De contactgegevens van SC Barbaros zijn: Kuipersdijk 46-A, 7552 BJ Hengelo, Postbus 918, 7550 AX Hengelo OV, telefoonnummer 074-2438111 en e-mailadres info@scbarbaros.nl. De website van SC Barbaros is ontworpen door De Reclamerij.

Wil je weten wat S.C. Barbaros verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van S.C. Barbaros of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij S.C. Barbaros? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je S.C. Barbaros het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar S.C. Barbaros reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. S.C. Barbaros

Bezoekers bekeken ook