S. O. Services

S. O. Services is een Telefoonbedrijf gelegen aan Enschedesestraat 164 in Hengelo.

Meer informatie over S. O. Services in Hengelo

S. O. Services is een bedrijf dat computer, internet en VoIP diensten aanbiedt. Ze helpen klanten met al hun vragen en bieden verschillende mogelijkheden, zoals VoIP telefonie en het regelen van de bereikbaarheid van een bedrijf. Ze kunnen lokale en landelijke telefoonnummers verzorgen en zorgen ervoor dat de telefonische bereikbaarheid wordt ingesteld zoals de klant dat wenst. Daarnaast bieden ze ook computer- en internetondersteuning. Het bedrijf heeft een goede reputatie en heeft positieve beoordelingen ontvangen van klanten. Ze streven naar hoge scores op het gebied van klanttevredenheid en lossen storingen snel op. S. O. Services is opgericht door Selim, die veel ervaring heeft in de technische helpdesk sector en zijn kennis wilde gebruiken om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Het bedrijf heeft ook een website in ontwikkeling en is te bereiken via verschillende contactmogelijkheden.

Wil je weten wat S. O. Services verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van S. O. Services of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij S. O. Services? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je S. O. Services het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar S. O. Services reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. S. O. Services

Bezoekers bekeken ook