Salon Chez Donnée

Salon Chez Donnée is een Schoonheidssalon gelegen aan Loweg 11 in Hengelo.

Meer informatie over Salon Chez Donnée in Hengelo

Schoonheidssalon Chez Donnée is de plek waar je moet zijn! Deze salon biedt allerlei behandelingen aan, van gezichtsbehandelingen tot pedicure. Naast reguliere behandelingen zoals manicure, harsen en massages, biedt Donnée ook specialisaties aan zoals voetreflex en zwangerschapsmassage. De salon is gevestigd in Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie kun je bellen naar 0620045406 of een e-mail sturen naar chezdonnee@outlook.com. Daarnaast kun je de schoonheidssalon ook volgen op Facebook.

Wil je weten wat Salon Chez Donnée verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Chez Donnée of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Chez Donnée? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Chez Donnée het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Salon Chez Donnée reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Chez Donnée

Bezoekers bekeken ook