Salon Nance - Pedicure en Manicure

Salon Nance - Pedicure en Manicure is een Nagelstudio gelegen aan Oelerweg 108 in Hengelo.

Meer informatie over Salon Nance - Pedicure en Manicure in Hengelo

Bij Salon Nance kunt u terecht voor zowel voetverzorging als handverzorging. Het belang van uiterlijke verzorging wordt benadrukt, waarbij vaak de voeten worden vergeten. Door regelmatige verzorging kunnen problemen voorkomen worden, zoals pijnlijke nagels, brandend eelt en likdoorns. In de salon worden verschillende voetbehandelingen aangeboden, waarbij u kunt ontspannen onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarnaast biedt Salon Nance ook handverzorging aan, zoals behandelingen met IBX, Shellac, Spa Manicure en Nailart. U kunt het portfolio op de website bekijken en een afspraak maken via telefoon of e-mail. Salon Nance is een gediplomeerd pedicure en gecertificeerd nagelstyliste, en is aangesloten bij ProVoet. Het KvK-nummer is 56014902.

Wil je weten wat Salon Nance - Pedicure en Manicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Nance - Pedicure en Manicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Nance - Pedicure en Manicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Nance - Pedicure en Manicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Salon Nance - Pedicure en Manicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Nance – Pedicure en Manicure

Bezoekers bekeken ook