Salon Sas

Salon Sas is een Kapper gelegen aan Deurningerstraat 45 A in Hengelo.

Meer informatie over Salon Sas in Hengelo

Salon SAS is een gezellige kapper in Hengelo, gerund door Saskia, een haarstyliste met meer dan 20 jaar ervaring. Ze heeft een grote passie voor het creëren van mooi haar en het geven van een fijn en tevreden gevoel aan haar klanten. Ze knipt zowel dames, heren als kinderen en heeft ook veel ervaring met kleuren. In haar salon kun je genieten van een hoofdmassage en even tijd voor jezelf nemen. Er worden verschillende behandelingen aangeboden en je kunt altijd binnenlopen voor gratis advies en een lekker kopje koffie of thee. De openingstijden zijn op maandag van 09:00 - 13:00 uur en van 19:00 - 21:00 uur, op dinsdag van 09:00 - 21:00 uur en op woensdag van 09:00 - 13:30 uur. Op donderdag, zaterdag en zondag is de salon gesloten. Klanten zijn erg tevreden over Salon SAS en je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail. De salon is gelegen aan de Deurningerstraat 45a in Hengelo.

Wil je weten wat Salon Sas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Sas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Sas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Sas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Salon Sas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Sas

Bezoekers bekeken ook