Salon Stijlvol by Angelique

Salon Stijlvol by Angelique is een Nagelstudio gelegen aan Oude Rietkamp 35 in Borne.

Meer informatie over Salon Stijlvol by Angelique in Borne

Welkom bij Salon Stijlvol by Angelique! Mijn naam is Angelique en ik ben een ervaren nagelstyliste. Mijn salon is gevestigd in Borne en biedt een gezellige en professionele omgeving voor nagelbehandelingen. Of je nu zwakke nagels hebt, je nagels wilt laten groeien of gewoon mooie nagels wilt voor een speciale gelegenheid, kunstnagels kunnen je handen een mooie finishing touch geven. In mijn salon werk ik voornamelijk met polygel, maar ook gelnagels en gelpolish zijn mogelijk. Samen kijken we welk product het beste bij jou past, rekening houdend met de conditie van je nagels, je beroep, hobby's en eventueel medicijngebruik. Als je een nagelbijter bent, kan ik je ook helpen om hier vanaf te komen. In mijn salon is er voldoende parkeergelegenheid en kun je genieten van een ontspannen moment met een kopje koffie of thee. Hygiëne en gezondheid zijn erg belangrijk voor mij, daarom werk ik met hoogwaardige producten en een goed gedesinfecteerde werkplek. Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen in mijn salon!

Wil je weten wat Salon Stijlvol by Angelique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Stijlvol by Angelique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Stijlvol by Angelique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Stijlvol by Angelique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Salon Stijlvol by Angelique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Stijlvol by Angelique

Bezoekers bekeken ook