Salon Zofijn

Salon Zofijn is een Massagetherapeut gelegen aan Anna Bijnsstraat 57 in Hengelo.

Meer informatie over Salon Zofijn in Hengelo

Bij Salon Zofijn, gevestigd aan de rand van Hengelo, kunnen vrouwen terecht voor diverse diensten om hen te helpen bij somberheidsklachten, negatieve denkpatronen, het stellen van grenzen en het herkennen ervan. De salon heeft een industriële maar warme uitstraling en biedt een aangename warme temperatuur, waardoor het een ontspannen vakantiegevoel geeft tijdens het bezoek. Larissa de Bruijn, de eigenaresse van de salon, zorgt ervoor dat haar klanten een welverdiende rustgevende ervaring kunnen beleven. De salon is makkelijk bereikbaar voor mensen uit Enschede, Oldenzaal en Almelo. Neem contact op met Zofijn voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wil je weten wat Salon Zofijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Zofijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Zofijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Zofijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Salon Zofijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Zofijn

Bezoekers bekeken ook