Sandra Sturkenboom Fotografie

Sandra Sturkenboom Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Binnenhavenstraat 72, O in Hengelo.

Meer informatie over Sandra Sturkenboom Fotografie in Hengelo

Als je op je mooist wilt zijn, is het belangrijk om bewust stralend jezelf te zijn. Bij deze fotoshoots krijg je persoonlijk advies, professionele beeldbewerking, kledingadvies en de mogelijkheid om van kleding te wisselen. Daarnaast wordt er koffie, thee en frisdrank aangeboden en is er een kleedruimte aanwezig. Tijdens de shoot word je professioneel begeleid en is er een handgeschilderde canvas achtergrond beschikbaar. Na afloop van de shoot zijn er diverse afdrukmogelijkheden en kun je gratis parkeren op het terrein. Als je jonger bent dan 16 jaar, dien je wel onder begeleiding van een volwassene te komen.

Wil je weten wat Sandra Sturkenboom Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sandra Sturkenboom Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sandra Sturkenboom Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sandra Sturkenboom Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Sandra Sturkenboom Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sandra Sturkenboom Fotografie

Bezoekers bekeken ook