Santorino

Santorino is een Grieks restaurant gelegen aan Torenlaan 44 in Hengelo.

Meer informatie over Santorino in Hengelo

Santorini, Cafetario en Bistro Bob zijn drie restaurants die onderdeel zijn van het Bikz concept. Santorini biedt een combinatie van Grieks eten en gerechten uit andere landen, zoals een speciaal broodje met Chicken Doner. Bij Cafetario hoef je nooit in de rij te staan, omdat ze gratis bezorging aanbieden bij bestellingen boven de tien euro. Bistro Bob serveert heerlijke gerechten, waaronder Varkenshaas in Champignonsaus. Bikz staat bekend om hun slimme keuken, waarin iedereen kan kiezen wat ze lekker vinden. Ze werken duurzaam met elektrische voertuigen en recyclebare verpakkingen. Je kunt eenvoudig bestellen via de website of app en krijgt een bevestiging via de mail. Bikz is als een omgekeerde foodhall, waarbij ze verschillende keukens combineren en het eten bij je thuis bezorgen. Je kunt contact opnemen met Bikz Hengelo via telefoonnummer 06-25273232 of via info@bikz.nl.

Wil je weten wat Santorino verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Santorino of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Santorino? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Santorino het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Santorino reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Santorino

Bezoekers bekeken ook