Satink Hengelo BV - stralen en conserveren

Satink Hengelo BV - stralen en conserveren is een Schilder gelegen aan Binnenhavenstraat 55 in Hengelo.

Meer informatie over Satink Hengelo BV - stralen en conserveren in Hengelo

Satink Hengelo BV is een dynamisch straal- en conserveringsbedrijf dat gespecialiseerd is in het stralen, schooperen en aanbrengen van diverse verfsystemen. Ze werken in verschillende branches, van particuliere projecten tot on- en offshore projecten. Ze zijn nu ook NORSOK M-501:2022, systeem 1A gecertificeerd. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan, zoals het verwijderen van roest en oude verflagen door middel van stralen met staalgrit, korund en glasparel. Ze kunnen ook een zink- of aluminium laag aanbrengen op gestraalde metaaloppervlakken, wat zorgt voor een goede kathodische bescherming. Daarnaast kunnen ze diverse verfsystemen aanbrengen, afhankelijk van de kwaliteitseisen. Het bedrijf is opgericht in 1932 als een klein schildersbedrijfje en is sindsdien gegroeid tot een bedrijf met veel specialiteiten op het gebied van bescherming en verfraaiing. Ze hechten veel waarde aan beveiliging, orde en netheid. Meer informatie over de activiteiten van Satink is te vinden op hun website.

Wil je weten wat Satink Hengelo BV - stralen en conserveren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Satink Hengelo BV - stralen en conserveren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Satink Hengelo BV - stralen en conserveren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Satink Hengelo BV - stralen en conserveren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Satink Hengelo BV - stralen en conserveren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Satink Hengelo BV – stralen en conserveren

Bezoekers bekeken ook