Satya Yoga

Satya Yoga is een Yogastudio gelegen aan Topweg 46 in Hengelo.

Meer informatie over Satya Yoga in Hengelo

Bij SatyaYoga kun je yogalessen volgen in een ongedwongen en ontspannen sfeer, met persoonlijke aandacht. De lessen zijn gebaseerd op Saswitha Hatha Yoga en bieden een balans tussen inspanning en ontspanning. Je kunt op elk moment instromen, als er plek is. Daarnaast worden er ook workshops en extra lange lessen aangeboden, waarbij dieper ingegaan wordt op bepaalde houdingen of combinaties met chakra psychologie, meridianen of meditatief schilderen. SatyaYoga biedt ook bedrijfsyoga aan, omdat investeren in de gezondheid van medewerkers loont. Verder kun je bij SatyaYoga terecht voor individuele sessies, zoals privélessen, ademtherapie en Zen Shiatsu. Tot slot is er ook een agenda met onder andere een mantra concert en de cursusdata voor september tot december 2023.

Wil je weten wat Satya Yoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Satya Yoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Satya Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Satya Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Satya Yoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Satya Yoga

Bezoekers bekeken ook