Scaperz - Aquascaping Store

Scaperz - Aquascaping Store is een Aquariumwinkel gelegen aan Nieuwstraat 55 in Hengelo.

Meer informatie over Scaperz - Aquascaping Store in Hengelo

In het tekstfragment wordt verwezen naar cookies en privacybeleid, maar er worden geen specifieke details gegeven. Er worden ook verschillende producten genoemd, zoals de Siamese algeneter, aanzuigbuizen en uitstroombuizen. Daarnaast wordt er reclame gemaakt voor een showroom en winkel in Hengelo, waar ook gratis verzending wordt aangeboden. Er wordt benadrukt dat er 7 dagen per week ondersteuning beschikbaar is en er wordt verwezen naar een uitverkoop. Ten slotte worden er openingstijden, contactgegevens en een lege winkelwagen weergegeven, evenals een inlogformulier voor bestaande klanten en een registratieformulier voor nieuwe klanten. Het gebruik van persoonlijke gegevens wordt genoemd, maar er wordt niet vermeld hoe deze gegevens worden gebruikt.

Wil je weten wat Scaperz - Aquascaping Store verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Scaperz - Aquascaping Store of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Scaperz - Aquascaping Store? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scaperz - Aquascaping Store het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Scaperz - Aquascaping Store reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Scaperz – Aquascaping Store

Bezoekers bekeken ook