Schildersbedrijf Goossens

Schildersbedrijf Goossens is een Schilder gelegen aan Zoutwinningsweg 31u in Hengelo.

Meer informatie over Schildersbedrijf Goossens in Hengelo

Schildersbedrijf Goossens is een allround dienstverlener voor bedrijven en huiseigenaren. Ze verzorgen allerlei werkzaamheden, zoals schilderwerk, het herstellen van kozijnen en het plaatsen van glas. Ze werken met de beste materialen van Sikkens om duurzaam resultaat te garanderen. Ze leveren perfect werk af en besteden aandacht aan de details, zoals het wassen van ramen en het netjes achterlaten van de werkplek. Als uw pand toe is aan onderhoud, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en in overleg bepalen wat er moet gebeuren. In 2008 hebben ze een woning gekocht en het schilderwerk laten doen door Schildersbedrijf Goossens, waar ze erg tevreden over waren. Ze hebben ook andere projecten gedaan, zoals het verhelpen van zwakke plekken in de erker en het plaatsen van een nieuwe voordeur. Ze raden het bedrijf van harte aan omdat ze hard werken, efficiënt zijn en kwaliteit leveren.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Goossens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Goossens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Goossens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Goossens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Schildersbedrijf Goossens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Goossens

Bezoekers bekeken ook