Scholten Bouw- en Timmerwerk

Scholten Bouw- en Timmerwerk is een Timmerman gelegen aan Wolfkaterweg 64 in Hengelo.

Meer informatie over Scholten Bouw- en Timmerwerk in Hengelo

Scholten Bouw, gevestigd aan de Wolfkaterweg 64 in Beckum, is een ervaren en ambachtelijke vakspecialist met een Twentse nuchterheid. Ze hechten veel waarde aan persoonlijk contact met hun klanten en hebben oog voor hun wensen. Daarnaast leveren ze ambachtelijk maatwerk van hoge kwaliteit. Een van hun uitgelichte projecten is het handgemaakte dakkapel in Hengelo, dat snel geleverd kan worden. Scholten Bouw biedt verschillende diensten aan, waaronder het plaatsen van kozijnen, trappen, veranda's, schuren, verbouwingen en nieuwbouw. Ze hebben recentelijk ook projecten opgeleverd, zoals het renoveren van een villa, het plaatsen van een zwevende stalentrap en het bouwen van een aanbouw voor een woonkeuken. Daarnaast leveren ze kozijnen voor monumentale gebouwen. Voor een gratis offerte kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer 06 50 28 59 74.

Wil je weten wat Scholten Bouw- en Timmerwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Scholten Bouw- en Timmerwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Scholten Bouw- en Timmerwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scholten Bouw- en Timmerwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Scholten Bouw- en Timmerwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Scholten Bouw- en Timmerwerk

Bezoekers bekeken ook