Schoonheidssalon Choyer

Schoonheidssalon Choyer is een Schoonheidssalon gelegen aan Else Mauhsstraat 57 in Hengelo.

Meer informatie over Schoonheidssalon Choyer in Hengelo

Het schoonheidssalon biedt een breed scala aan behandelingen aan, waaronder IPL, harsen, gezichtsbehandelingen, manicuren, voetverzorging, massages, permanente make-up, tanden bleken, make-up en bruidsarrangementen. Ze zijn gespecialiseerd in plasma techniek, waarbij plasma, een gasvormige stof in onze huid, wordt gebruikt om huidproblemen te behandelen en beschadigde cellen te herstellen. De plasma streaming techniek maakt gebruik van een apparaat dat langzaam over de huid glijdt en een regeneratie van het bindweefsel creëert. Dit resulteert in een verjonging van de huid zonder pijnlijke ingrepen. Tijdens de behandelingen wordt gebruik gemaakt van het Jett Serum LiftVital, dat de vernieuwing van de huidcel bevordert. Daarnaast biedt het salon ook een unieke behandeling aan voor het liften van de bovenoogleden zonder chirurgische ingreep.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Choyer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Choyer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Choyer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Choyer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Schoonheidssalon Choyer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Choyer

Bezoekers bekeken ook