Schoonheidssalon de Zijdebloem

Schoonheidssalon de Zijdebloem is een Schoonheidssalon gelegen aan Oude Rietkamp 7623 in Borne.

Meer informatie over Schoonheidssalon de Zijdebloem in Borne

Chantal Oude Breuil - Olde Benneker is een schoonheidsspecialiste die sinds 2005 werkzaam is in haar eigen salon, genaamd De Zijdebloem. Ze vindt het een prachtig vak omdat ze mensen weer kan laten stralen. Op haar website nodigt ze mensen uit om een afspraak te maken en te genieten van een ontspannende behandeling in haar salon aan huis. Ze biedt verschillende behandelingen aan voor elk type huid. Chantal gebruikt al sinds het begin producten van Medex en make-up van Lookx met veel enthousiasme.

Wil je weten wat Schoonheidssalon de Zijdebloem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon de Zijdebloem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon de Zijdebloem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon de Zijdebloem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Schoonheidssalon de Zijdebloem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon de Zijdebloem

Bezoekers bekeken ook