Schoonheidssalon Eveline van Holten

Schoonheidssalon Eveline van Holten is een Schoonheidssalon gelegen aan Eduard Flipsestraat 10 in Hengelo.

Meer informatie over Schoonheidssalon Eveline van Holten in Hengelo

Huidverzorgingssalon Eveline is gespecialiseerd in alles wat met huidverzorging te maken heeft. U kunt contact opnemen voor een afspraak door te bellen naar het telefoonnummer 074-2782022 of het mobiele nummer 06-45146987. De salon is de hele week geopend, zowel overdag als 's avonds, maar alleen op afspraak. Het adres van de salon is Eduard Flipsestraat 10, 7558 DS Hengelo Ov. Gratis parkeren is mogelijk voor de deur en de salon is ook bereikbaar met stadsbus 11. Voor de exacte locatie kunt u een kijkje nemen onder "Routebeschrijving".

Wil je weten wat Schoonheidssalon Eveline van Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Eveline van Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Eveline van Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Eveline van Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Schoonheidssalon Eveline van Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Eveline van Holten

Bezoekers bekeken ook