Schoonheidssalon Geesje de Maat

Schoonheidssalon Geesje de Maat is een Schoonheidssalon gelegen aan Meijersweg 5A in Hengelo.

Meer informatie over Schoonheidssalon Geesje de Maat in Hengelo

Schoonheidssalon Geesje de Maat is al 34 jaar een bekende naam in Hengelo. Bij deze salon kunt u terecht voor verschillende professionele behandelingen, zoals medische pedicure, elektrisch ontharen, camouflage, lymfedrainage, pincements, dermabrassie, lichaamspakkingen en couperose behandelingen. Geesje de Maat is aangesloten bij de ANBOS en Provoet en werkt met merken als Lady Esther, Algologie, Esthederm, LCN, Eva Garden en Gehwol. In een rustige en ruime behandelruimte biedt zij kwaliteit en alle informatie die u nodig heeft.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Geesje de Maat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Geesje de Maat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Geesje de Maat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Geesje de Maat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Schoonheidssalon Geesje de Maat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Geesje de Maat

Bezoekers bekeken ook