Schoorsteenbouwers; Prefab Schoorstenen

Schoorsteenbouwers; Prefab Schoorstenen is een Bouwbedrijf gelegen aan Zaagstraat 15 in Hengelo.

Meer informatie over Schoorsteenbouwers; Prefab Schoorstenen in Hengelo

De Schoorsteenbouwers zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van lichtgewicht prefab schoorstenen, gevelelementen en schoorsteenkappen. Deze prefab schoorstenen zijn gemaakt van composiet materialen, waardoor ze licht van gewicht zijn maar toch sterk en duurzaam. Ze hebben ook isolerende eigenschappen en vereisen weinig onderhoud. De toegepaste materialen voorkomen rot en schimmel. De schoorstenen zijn verkrijgbaar in alle denkbare maten en kunnen op maat worden gemaakt. Ze worden afgewerkt met steenstrips, coating of een stuclaag. Of je nu één prefab schoorsteen nodig hebt voor een particulier of een grote serie voor aannemers, alles is mogelijk. De Schoorsteenbouwers bieden ook snelle levering en geven 10 jaar garantie op hun schoorstenen. Er staan al duizenden van hun lichtgewicht prefab schoorstenen verspreid over heel Nederland.

Wil je weten wat Schoorsteenbouwers; Prefab Schoorstenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoorsteenbouwers; Prefab Schoorstenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoorsteenbouwers; Prefab Schoorstenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoorsteenbouwers; Prefab Schoorstenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Schoorsteenbouwers; Prefab Schoorstenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoorsteenbouwers; Prefab Schoorstenen

Bezoekers bekeken ook