Seats and Sofas Hengelo

Seats and Sofas Hengelo is een Woonwinkel gelegen aan Wegtersweg 82 in Hengelo.

Meer informatie over Seats and Sofas Hengelo in Hengelo

Seats and Sofas Hengelo is een meubelwinkel met een grote collectie banken. De winkel is gelegen langs de A1 bij afslag 30 en heeft gratis parkeergelegenheid. Ze zijn elke dag geopend en hebben zelfs koopzondagen. Je kunt een afspraak maken of gewoon zonder afspraak langskomen in de Megastore. Ze bieden verschillende betaalmogelijkheden, zoals betalen in termijnen en met een creditcard. Daarnaast hebben ze ook een coffee corner en zijn de winkels rolstoeltoegankelijk. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen en de nieuwe collectie, dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Seats and Sofas Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Seats and Sofas Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Seats and Sofas Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Seats and Sofas Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Seats and Sofas Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Seats and Sofas Hengelo

Bezoekers bekeken ook