Selectra Nilfisk Service

Selectra Nilfisk Service is een Stofzuigerwinkel gelegen aan Oldenzaalsestraat 188 in Hengelo.

Meer informatie over Selectra Nilfisk Service in Hengelo

Bij Selectra Hengelo kun je terecht voor alles wat met Nilfisk stofzuigers te maken heeft. Ze bieden garantie, reparatie en onderdelen voor zowel handel als particulieren. Daarnaast hebben ze ruim 3500 onderdelen op voorraad. Selectra Nilfisk Service is het geautoriseerde reparatiebedrijf voor Nilfisk stofzuigers. Ze zijn gevestigd in Hengelo en zijn te bereiken via telefoonnummer +31 (0)74-2500199. Je kunt ook langskomen in de winkel aan de Oude Postweg 37. Voor bestellingen vanaf € 100,- wordt er gratis geleverd binnen Nederland. Bestellingen worden direct verzonden als ze voor 17:00 uur geplaatst zijn. Je kunt zelf je leverdag kiezen of het pakket afhalen bij een afhaalpunt. Het aanmaken van een account bij Selectra heeft vele voordelen.

Wil je weten wat Selectra Nilfisk Service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Selectra Nilfisk Service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Selectra Nilfisk Service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Selectra Nilfisk Service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Selectra Nilfisk Service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Selectra Nilfisk Service

Bezoekers bekeken ook