Serieus Personal Training

Serieus Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Lansinkesweg 2 in Hengelo.

Meer informatie over Serieus Personal Training in Hengelo

Serieus Personal Training is opgericht door Quinten Wensink, die zelf 7 jaar geleden begon met een nieuwe levensstijl van regelmatig sporten en gezonde voeding. Nu wil hij anderen helpen om hun doelen te bereiken door middel van een op maat gemaakt plan. Een personal trainer kan helpen bij het opstellen van een persoonlijk trainingsplan, waarbij sport, voeding en een gezonde levensstijl centraal staan. Bij Serieus Personal Training kun je terecht voor doelstellingen zoals spieropbouw, afvallen, verlagen van het vetpercentage en verbeteren van de conditie. Er zijn verschillende tarieven voor personal training, afhankelijk van de duur en frequentie van de lessen. Je kunt contact opnemen via e-mail of Instagram.

Wil je weten wat Serieus Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Serieus Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Serieus Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Serieus Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Serieus Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Serieus Personal Training

Bezoekers bekeken ook