Shakti Yoga,Meditatie, Dans en Massage Studio

Shakti Yoga,Meditatie, Dans en Massage Studio is een Yogastudio gelegen aan Vijverlaan 63 in Hengelo.

Meer informatie over Shakti Yoga,Meditatie, Dans en Massage Studio in Hengelo

Deze website is opgeheven en verwijst nu naar de nieuwe website, www.shaktimedicine.com. Op deze website kun je alles vinden over Shakti, een organisatie die zich bezighoudt met yoga, massage, dans en muziek. Shakti gelooft in het creëren, delen van vreugde en het vieren van het leven. Bezoek de nieuwe website voor meer informatie. Groeten van Georgette Nirmala.

Wil je weten wat Shakti Yoga,Meditatie, Dans en Massage Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shakti Yoga,Meditatie, Dans en Massage Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shakti Yoga,Meditatie, Dans en Massage Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shakti Yoga,Meditatie, Dans en Massage Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Shakti Yoga,Meditatie, Dans en Massage Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shakti Yoga,Meditatie, Dans en Massage Studio

Bezoekers bekeken ook