shelbie

shelbie is een Hamburgerrestaurant gelegen aan Torenlaan 44 in Hengelo.

Meer informatie over shelbie in Hengelo

Santorini is een Grieks eiland, maar ook de naam van ons heerlijke Griekse restaurant met gerechten uit andere landen. Bij ons kun je genieten van een speciaal broodje met Chicken Doner. Daarnaast hebben we Cafetario, jouw favoriete cafetaria om de hoek, waar je nooit in de rij hoeft te staan om de lekkerste gerechten thuis te krijgen. Bistro Bob biedt de lekkerste gerechten aan die je normaal gesproken in een goed restaurant vindt, zoals Varkenshaas in een overheerlijke Champignonsaus. We noemen onszelf ook wel een Slimme Keuken, omdat iedereen in het gezin nu kan genieten van zijn favoriete gerecht. We werken duurzaam met elektrische voertuigen en recyclebare verpakkingen. Je kunt eenvoudig via onze website of app bestellen en krijgt een bevestiging via de mail met de geschatte levertijd. Bikz is een concept waarin meerdere keukens binnen een pand hun producten aanbieden, vergelijkbaar met een omgekeerde foodhall. In plaats van dat je naar ons toekomt, brengen wij het eten bij jou thuis. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Wil je weten wat shelbie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van shelbie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij shelbie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je shelbie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar shelbie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. shelbie

Bezoekers bekeken ook