Shellac4U

Shellac4U is een Groothandelswinkel gelegen aan B.P. Hofstedestraat 16 in Hengelo.

Meer informatie over Shellac4U in Hengelo

Bij Shellac4U kun je gel nagellak kopen in meer dan 400 verschillende kleuren. Deze gellak blijft tot wel 2 weken zitten en is krasbestendig. Het aanbrengen van de gellak gebeurt met een base coat en top coat, waardoor de nagels verstevigd worden. Shellac4U biedt ook gratis gellak workshops aan en begeleidt je graag in de wereld van gellak. Daarnaast kun je bij Shellac4U ook een gellak starterspakket kopen, inclusief instructievideo's en een voucher voor een gratis workshop. Naast gellak verkoopt Shellac4U ook andere nagelproducten. Je kunt contact opnemen met de klantenservice als je vragen hebt.

Wil je weten wat Shellac4U verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shellac4U of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shellac4U? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shellac4U het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Shellac4U reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shellac4U

Bezoekers bekeken ook