SilkyStar

SilkyStar is een Cosmeticawinkel gelegen aan Goudstraat 7 in Hengelo.

Meer informatie over SilkyStar in Hengelo

Iedereen verdient een bijzondere look met de make-up van SilkyStar. Met de producten van Carissa Morello®, zoals de 3D Duo Mascara met Fibers en het 3D wenkbrauw poeder, creëer je eenvoudig vollere wimpers en natuurlijke wenkbrauwen. Daarnaast biedt Carissa Morello® ook het FaceLift Serum aan, waarmee rimpels als sneeuw voor de zon verdwijnen. Voor ontharing biedt Epispring® verschillende producten aan, zoals de Face & Eyebrow tool, de Roll en de Wax pen. Met deze producten kun je snel en eenvoudig ongewenste haartjes verwijderen. Voor mensen die niet tegen pijn kunnen, heeft Epispring® ook kristal pads waarmee je pijnloos kunt ontharen. Alle producten van Epispring® zijn zorgvuldig ontwikkeld voor eenvoudig gebruik en bieden effectieve ontharing.

Wil je weten wat SilkyStar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SilkyStar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SilkyStar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SilkyStar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar SilkyStar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SilkyStar

Bezoekers bekeken ook