Skin Resolution

Skin Resolution is een Schoonheidssalon gelegen aan Meijersweg 17 in Hengelo.

Meer informatie over Skin Resolution in Hengelo

Skin Resolution is een schoonheidssalon gevestigd in het authentieke Tuindorp in Hengelo. Het team bestaat uit zes allround-schoonheidsspecialistes met een holistische visie. Ze zijn getraind om op hoog niveau te werken en hebben een sterke communicatieve vaardigheid. De salon hanteert een holistische aanpak en is gespecialiseerd in diverse behandelingen met een oosterse visie, zoals cupping massages, Image Skincare peelings en holistische massages. Skin Resolution draagt op een persoonlijke en toegankelijke manier bij aan jouw identiteit door middel van huidverbetering. Ze zijn ook een officiële Image Skincare salon en bieden producten van Loveli Care aan in hun webshop. Je kunt contact met hen opnemen via WhatsApp of e-mail en een afspraak maken via hun boekingssysteem. De salon is aangesloten bij ANBOS en je kunt acnebehandelingen declareren bij je zorgverzekeraar.

Wil je weten wat Skin Resolution verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skin Resolution of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skin Resolution? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skin Resolution het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Skin Resolution reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skin Resolution

Bezoekers bekeken ook