SkinCare By Melanie

SkinCare By Melanie is een Schoonheidssalon gelegen aan Anthoniusstraat 51 in Hengelo.

Meer informatie over SkinCare By Melanie in Hengelo

SkinCare by Melanie is een schoonheidssalon in Hengelo die gespecialiseerd is in gelaat-, voet-, hand- en lichaamsverzorging op maat. De salon is gevestigd aan de Anthoniusstraat 51 en is toegankelijk voor iedereen. Doordat de salon aan huis gevestigd is, zijn de behandelingen betaalbaar. Op de website van SkinCare by Melanie kunnen alle diensten en producten bekeken worden en er kan contact opgenomen worden via telefoon, Whatsapp of e-mail. De kernwaarden van de salon zijn ontspanning, kwaliteit, passie, laagdrempeligheid en rust. Bij SkinCare by Melanie wordt de klant helemaal in de watten gelegd en er wordt een perfecte balans tussen huidverzorging en ontspanning gecreëerd.

Wil je weten wat SkinCare By Melanie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SkinCare By Melanie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SkinCare By Melanie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SkinCare By Melanie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar SkinCare By Melanie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SkinCare By Melanie

Bezoekers bekeken ook