SMAAK28 Delicatessen & Wijn

SMAAK28 Delicatessen & Wijn is een Delicatessenwinkel gelegen aan Drienerstraat 28 in Hengelo.

Meer informatie over SMAAK28 Delicatessen & Wijn in Hengelo

Paul en Kirsten hebben elkaar ontmoet bij Landgoed de Holtweijde in 2001 en zijn nu al achttien jaar getrouwd. Paul was chef-kok en Kirsten was receptioniste. Kirsten heeft in 2011 het NK Meest Gastvrije Receptioniste gewonnen. Ze hebben nu een assortiment mediterrane delicatessen en wijnen bij SMAAK28. Ze helpen graag bij het vinden van de juiste wijn en bieden ook thuisdineermogelijkheden en borrelboxen aan. Ze zijn verhuisd naar Drienerstraat 14, waar ze vanaf 27 september SMAAK28 runnen.

Wil je weten wat SMAAK28 Delicatessen & Wijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SMAAK28 Delicatessen & Wijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SMAAK28 Delicatessen & Wijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SMAAK28 Delicatessen & Wijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar SMAAK28 Delicatessen & Wijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SMAAK28 Delicatessen & Wijn

Bezoekers bekeken ook