Smart AF

Smart AF is een IT-consultancy gelegen aan Marskant 21 in Hengelo.

Meer informatie over Smart AF in Hengelo

Bij Smart A.F., een Social Innovation Lab, worden IT-talenten met afstand tot de arbeidsmarkt begeleid om zich verder te ontwikkelen binnen de digitale wereld. Deze talenten krijgen de kans om deel te nemen en bij te dragen aan de maatschappij. Daarnaast biedt Smart A.F. remote assistentie aan om organisaties te helpen bij het verbeteren van hun IT-infrastructuur. Het reïntegratieprogramma van Smart A.F. biedt professionele ondersteuning en de mogelijkheid om aan projecten te werken met maatschappelijke impact. Het doel is om intrinsieke motivatie te bevorderen en een veilige omgeving te creëren waarin cliënten zich kunnen ontwikkelen en openlijk problemen kunnen bespreken. Smart A.F. is ontstaan uit een samenwerking tussen TriMotion en Piekfyn en gelooft dat het huidige zorgsysteem niet voldoende meetbare impact levert op de toekomstperspectieven van de cliënten. Het R&D Lab van Smart A.F. biedt IT-professionals met een zorgindicatie de mogelijkheid om samen te werken aan innovaties en Serious Games voor maatschappelijke vraagstukken. Het doel is om deze talenten te helpen zich te ontwikkelen en volwaardige deelnemers van de samenleving te worden.

Wil je weten wat Smart AF verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smart AF of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smart AF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smart AF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Smart AF reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smart AF

Bezoekers bekeken ook