Snackbar/cafetaria Henry’s WINKELCENTRUM HASSELO (naast de Jumbo)

Snackbar/cafetaria Henry’s WINKELCENTRUM HASSELO (naast de Jumbo) is een Snackbar gelegen aan Christiaan Langefeldstraat 11 in Hengelo.

Meer informatie over Snackbar/cafetaria Henry’s WINKELCENTRUM HASSELO (naast de Jumbo) in Hengelo

Op de website van Snackbar Henry's in Hengelo kun je de meest populaire gerechten bekijken en direct bestellen. Ook is er een menukaart beschikbaar waar je doorheen kunt scrollen om je keuze te maken. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Er is ook een app beschikbaar waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Op het menu staan onder andere patat, snacks, hamburgers en dranken. Wil je liever afhalen? Dan kun je het adres en de openingstijden vinden op de website. Blijf op de hoogte door online te bestellen via Sitedish.

Wil je weten wat Snackbar/cafetaria Henry’s WINKELCENTRUM HASSELO (naast de Jumbo) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar/cafetaria Henry’s WINKELCENTRUM HASSELO (naast de Jumbo) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar/cafetaria Henry’s WINKELCENTRUM HASSELO (naast de Jumbo)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar/cafetaria Henry’s WINKELCENTRUM HASSELO (naast de Jumbo) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Snackbar/cafetaria Henry’s WINKELCENTRUM HASSELO (naast de Jumbo) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar/cafetaria Henry’s WINKELCENTRUM HASSELO (naast de Jumbo)

Bezoekers bekeken ook