Spoedpost Hengelo

Spoedpost Hengelo is een Huisarts gelegen aan Geerdinksweg 143a in Hengelo.

Meer informatie over Spoedpost Hengelo in Hengelo

Spoedpost Huisartsen Twente heeft op dit moment een wachttijd van 5 minuten aan de telefoon. Als je met voorrang teruggebeld wilt worden en niet in de wachtrij wilt staan, kun je een vragenlijst invullen. Het is belangrijk om altijd 112 te bellen in geval van een levensbedreigende situatie. Verder wordt vermeld dat Spoedpost Oldenzaal vanaf 6 januari 2020 gesloten is. Op de spoedpost in Enschede en Hengelo kun je terecht voor verschillende klachten, zoals blaasontsteking, koorts bij kinderen, keelpijn, buikpijn, griep en hoesten. De openingstijden van de spoedpost zijn van maandag tot en met vrijdag van 17:00 tot 08:00 uur en op zaterdag, zondag en nationaal erkende feestdagen is de spoedpost 24 uur geopend. Het is ook mogelijk om feedback te geven over de zorg van Spoedpost Huisartsen Twente.

Wil je weten wat Spoedpost Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spoedpost Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spoedpost Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spoedpost Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Spoedpost Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spoedpost Hengelo

Bezoekers bekeken ook