Sportboat Store Hengelo

Sportboat Store Hengelo is een Botenhandelaar gelegen aan Diamantstraat 1 in Hengelo.

Meer informatie over Sportboat Store Hengelo in Hengelo

Wij hebben het grootste assortiment nieuwe sportboten van Cobalt in Europa. Ons premium merk Cobalt is toonaangevend in de Amerikaanse sportboot wereld en al meer dan 50 jaar worden deze kwaliteits sportboten met de hand in Amerika gebouwd. In onze online showroom kunt u kiezen uit een ruime selectie van nieuwe Cobalts en wij hebben bijna alle modellen in onze showroom staan. Daarnaast zorgen wij voor snelle levering, doordat wij altijd nieuwe Cobalts in order bij de fabriek hebben staan. Wij begeleiden het volledige productieproces tot levering en leveren uw Cobalt met heldere uitleg, standaard met 5 jaar garantie en ondersteuning. Naast Cobalt bieden wij ook andere boten aan, zoals de Crownline E4. Onze klanten zijn tevreden over onze service en wij bieden onderhoud van het hoogste niveau aan. Neem contact met ons op voor een private viewing.

Wil je weten wat Sportboat Store Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportboat Store Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportboat Store Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportboat Store Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Sportboat Store Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportboat Store Hengelo

Bezoekers bekeken ook