SportCity Hengelo

SportCity Hengelo is een Sportschool gelegen aan Het Plein 180 in Hengelo.

Meer informatie over SportCity Hengelo in Hengelo

Bij SportCity Hengelo staat gezelligheid hoog in het vaandel en ze willen dat je je thuis voelt op de club. Ze zijn altijd beschikbaar om je te helpen, of het nu gaat om vragen over groepslessen, het uitvoeren van oefeningen of gewoon een praatje en een kop koffie. De club heeft gratis parkeren, is dichtbij het openbaar vervoer en biedt faciliteiten zoals een sauna, gratis douches en airconditioning. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 07:00 tot 23:00 uur, op vrijdag van 07:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 08:30 tot 16:30 uur. Ze bieden verschillende groepslessen aan, zoals yoga, boksen en pilates. Daarnaast hebben ze een breed scala aan sport- en servicefaciliteiten, zoals cardio- en krachtapparatuur, fitnessbegeleiding en live groepslessen. Je kunt lid worden voor €24,99 per 4 weken en er zijn ook andere lidmaatschapsopties beschikbaar. SportCity heeft ook andere clubs in de buurt van Hengelo en in heel Nederland.

Wil je weten wat SportCity Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportCity Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportCity Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportCity Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar SportCity Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportCity Hengelo

Bezoekers bekeken ook