Sporttrader

Sporttrader is een Fitnesswinkel gelegen aan Twekkelerweg 263 in Hengelo.

Meer informatie over Sporttrader in Hengelo

Fitwinkel heeft een assortiment van professionele fitnessapparatuur samengesteld voor het inrichten van fitnessruimtes voor professionals, zoals fysiotherapiepraktijken, sportscholen en bedrijfsfitnessruimtes. Ze bieden ook advies en ontzorging voor bedrijven die een fitte en gezonde werkomgeving willen creëren. Fitwinkel heeft een ruime selectie aan hometrainers, loopbanden, crosstrainers, roeitrainers en indoor fietsen, waarbij ze advies geven over de specificaties en belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het kopen van deze apparaten. Daarnaast hebben ze ook een assortiment van homegyms/krachtstations, waarmee je een compleet en divers krachttraining apparaat in huis haalt. Fitwinkel biedt ook klantenservice en heeft verschillende winkels. Je kunt je inschrijven voor hun nieuwsbrief en kans maken op een cadeaubon van €500,-.

Wil je weten wat Sporttrader verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporttrader of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporttrader? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporttrader het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Sporttrader reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporttrader

Bezoekers bekeken ook