Sportvereniging H.G.V. (sportkantine)

Sportvereniging H.G.V. (sportkantine) is een Sportclub gelegen aan Sloetsweg 153 in Hengelo.

Meer informatie over Sportvereniging H.G.V. (sportkantine) in Hengelo

H.G.V. is een sportvereniging in Hengelo waar iedereen op zijn eigen niveau kan sporten of bewegen. De vereniging biedt verschillende activiteiten aan, zoals paaldansen, dodgeball, wedstrijdturnen en Rhönradturnen. Er worden lessen gegeven op verschillende locaties in Hengelo door ervaren trainers. Daarnaast zijn er ook verschillende activiteiten gepland voor oktober en november 2023, zoals een apenkooi instuif, een open training in IISPA en een sportshow. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van H.G.V.

Wil je weten wat Sportvereniging H.G.V. (sportkantine) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportvereniging H.G.V. (sportkantine) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportvereniging H.G.V. (sportkantine)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging H.G.V. (sportkantine) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Sportvereniging H.G.V. (sportkantine) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportvereniging H.G.V. (sportkantine)

Bezoekers bekeken ook