Sportvereniging Wilhelminaschool

Sportvereniging Wilhelminaschool is een Voetbalclub gelegen aan Kanaaldijk 12 in Hengelo.

Meer informatie over Sportvereniging Wilhelminaschool in Hengelo

Op de website van s.v. Wilhelminaschool vind je allerlei handige informatie en updates over de voetbalclub. Zo kun je er onder andere de volgende wedstrijd vinden, samen met ander nieuws en de Voetbalassist App. Ook is er een handige wedstrijd countdown te vinden, zodat je altijd op de hoogte bent van wanneer de volgende wedstrijd is. Daarnaast is er een webshop waar je allerlei clubitems kunt kopen. Verder kun je via de populaire links en informatieve pagina's meer te weten komen over de club. Volg s.v. Wilhelminaschool ook op social media om altijd op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Sportvereniging Wilhelminaschool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportvereniging Wilhelminaschool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportvereniging Wilhelminaschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Wilhelminaschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Sportvereniging Wilhelminaschool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportvereniging Wilhelminaschool

Bezoekers bekeken ook