St. Lambertusbasiliek

St. Lambertusbasiliek is een Kerk gelegen aan Enschedesestraat 1 in Hengelo.

Meer informatie over St. Lambertusbasiliek in Hengelo

De Lambertusbasiliek in Hengelo is een geloofsgemeenschap die midden in het centrum van de stad staat. De deur staat altijd open voor iedereen die de vieringen wil bijwonen of een kaarsje wil opsteken. De zondagsviering om 11.00 uur wordt live gestreamd op YouTube en kan ook later worden teruggekeken. Speciaal voor kinderen is er tijdens de Mis van 11.00 uur aandacht met de Kinderwoorddienst en is er een crèche voor de allerkleinsten. Kinderen en jongeren kunnen ook een actieve bijdrage leveren als misdienaar, acoliet of meezingen met de Koorschool. Bijdragen voor de collecte en plaatsengeld kunnen digitaal worden overgemaakt via een QR-code en Tikkie. De Lambertusbasiliek staat altijd open en in de Mariakapel is het mogelijk om een kaarsje op te steken.

Wil je weten wat St. Lambertusbasiliek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Lambertusbasiliek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Lambertusbasiliek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Lambertusbasiliek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar St. Lambertusbasiliek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Lambertusbasiliek

Bezoekers bekeken ook