Stadscafé de Basiliek Hengelo

Stadscafé de Basiliek Hengelo is een Restaurant gelegen aan Enschedesestraat 1 in Hengelo.

Meer informatie over Stadscafé de Basiliek Hengelo in Hengelo

Vanaf aanstaande donderdag gaat Stadscafé de Basiliek een spannende nieuwe stap zetten door naast de lunchkaart ook een dinerkaart aan te bieden. De getalenteerde koks hebben met zorg een verrukkelijke dinerkaart samengesteld met een scala aan smaken en culinaire hoogstandjes. Of je nu komt voor een romantisch diner voor twee of een gezellige avond met vrienden, er is voor ieder wat wils. Je kunt nu al een tafel reserveren via de website en kennismaken met de heerlijke gerechten en warme gastvrijheid van Stadscafé de Basiliek. Het team kijkt er naar uit om je te verwelkomen en samen te proosten op deze nieuwe stap.

Wil je weten wat Stadscafé de Basiliek Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadscafé de Basiliek Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadscafé de Basiliek Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadscafé de Basiliek Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Stadscafé de Basiliek Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadscafé de Basiliek Hengelo

Bezoekers bekeken ook