Kennisgeving besluit omgevingsvergunning locatie Mensinkweg Hengelo, Nobian Industrial Chemicals B.V., Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

DeHengelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit omgevingsvergunning locatie Mensinkweg Hengelo, Nobian Industrial Chemicals B.V., Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Staatssecretaris van Economische Zaken en klimaat doet de volgende kennisgeving: Dat aan Nobian Industrial Chemicals B.V., te Hengelo, ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (hierna: Wabo), een omgevingsvergunning is verleend voor activiteit ‘bouwen’ voor de locatie Mensinkweg 46 in de gemeente Hengelo, op het perceel, kadastraal bekend gemeente Hengelo, sectie K, nummer 3166. De omgevingsvergunning betreft het verlengen van de tijdelijke plaatsing van een olieopslagtank (50 m3) op een bestaande fundatie en onder een bestaande overkapping. Op deze aanvraag is de reguliere besluitvormingsprocedure van toepassing (artikel 3.7, Wabo). Tot en met 31 januari 2024 kunnen belanghebbenden bezwaar maken tegen dit besluit, op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK DEN HAAG. Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot mijnbouwvergunningen@minezk.nl (onder vermelding van kenmerk V-37192)

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2023.

Dit artikel verscheen op deHengelogids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Hengelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deHengelogids.nl
Redactie deHengelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Hengelo
  2. stcrt-2023-35678

Gerelateerde berichten