Kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning flora- en fauna-activiteit project "D-003124 GAST NL Baanvak Almelo-Hengelo", Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

DeHengelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning flora- en fauna-activiteit project "D-003124 GAST NL Baanvak Almelo-Hengelo", Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Meer informatie over deze bekendmaking:

ProRail B.V. vroeg op 6 mei 2024 een Omgevingsvergunning voor een flora- en fauna-activiteit aan voor het project "D-003124 GAST NL Baanvak Almelo-Hengelo”. ProRail vroeg de vergunning aan voor het opzettelijk beschadigen of vernielen van voortplantings- of rustplaatsen van de poelkikker (Pelophylax lessonae). Heeft een project mogelijk negatieve effecten op flora en/of fauna? Dan wordt er een omgevingsvergunning flora- en fauna-activiteit aangevraagd bij de Minister voor Natuur en Stikstof. Met dit bericht laat zij weten dat zij deze aanvraag heeft ontvangen. De Minister heeft de vergunningsaanvraag ontvangen op 6 mei 2024. Als zij een besluit neemt over de aanvraag, publiceert de Minister een nieuw bericht. Hierin leest u of u op het besluit kunt reageren en hoe u dit doet. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u nog vragen? Kijk dan op www.rvo.nl/buiten-werken voor meer informatie. Chat met ons op www.rvo.nl/contact. Of bel ons op: 088 042 47 47 (lokaal tarief).

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2024.

Dit artikel verscheen op deHengelogids.nl op 30-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Hengelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deHengelogids.nl
Redactie deHengelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Hengelo
  2. stcrt-2024-17101

Gerelateerde berichten