Omgevingsvergunning voor flora- en fauna-activiteit project “D-003124 GAST NL Baanvak Almelo-Hengelo”, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

DeHengelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Omgevingsvergunning voor flora- en fauna-activiteit project “D-003124 GAST NL Baanvak Almelo-Hengelo”, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Staatssecretaris van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur heeft een omgevingsvergunning gegeven aan ProRail B.V. De vergunning is voor een flora- en fauna-activiteit voor het project “D-003124 GAST NL Baanvak Almelo-Hengelo”. ProRail vroeg op 6 mei 2024 een omgevingsvergunning aan voor het project “D-003124 GAST NL Baanvak Almelo-Hengelo”. De Staatssecretaris heeft besloten de vergunning af te geven. Houdt ProRail zich aan de voorwaarden van de vergunning? Dan mogen rustplaatsen van de poelkikker beschadigd of vernield worden. U vindt het besluit en alle bijlagen op www.rvo.nl/buiten-werken > Welke besluiten zijn er genomen? > Besluiten Omgevingswet. Bent u het niet eens met het besluit? Als belanghebbende kunt u hier tot en met 19 augustus 2024 tegen in bezwaar gaan. Ga naar www.rvo.nl/bezwaar om uw bezwaar digitaal te versturen. Kies voor eBezwaar. Wilt u liever schriftelijk bezwaar maken? Stuur uw bezwaarschrift dan naar: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Afdeling Juridische Zaken Kenmerk: 2024050600136 Postbus 40219 8004 DE Zwolle Noem in uw bezwaar uw contactgegevens en de datum van de beslissing waartegen u bezwaar maakt. Alles over in bezwaar gaan leest u op www.rvo.nl/bezwaar-maken. Heeft u nog vragen? Kijk dan op www.rvo.nl/buiten-werken voor meer informatie. Chat met ons op www.rvo.nl/contact. Of bel ons op: 088 042 47 47 (lokaal tarief).

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2024.

Dit artikel verscheen op deHengelogids.nl op 25-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Hengelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deHengelogids.nl
Redactie deHengelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Hengelo
  2. stcrt-2024-24214

Gerelateerde berichten