Stella Fietsen - Hengelo

Stella Fietsen - Hengelo is een Fietsenwinkel gelegen aan Höltersweg 77 in Hengelo.

Meer informatie over Stella Fietsen - Hengelo in Hengelo

Ben je op zoek naar een elektrische fiets, maar heb je moeite met kiezen? Gebruik dan de e-bike keuzehulp om de beste elektrische fiets voor jouw situatie te vinden. Je kunt ook de gratis brochure downloaden met informatie over Stella en de actuele prijzen. Daarnaast kun je een service afspraak maken voor onderhoud of reparatie, waarbij jij de datum en locatie bepaalt. In de fietsenwinkel in Hengelo kun je een gratis proefrit maken en persoonlijk advies krijgen van een e-bikeadviseur. Ook kun je hier terecht voor onderhoud en service aan jouw Stella e-bike. De winkel is zes dagen per week geopend en je kunt altijd binnenlopen om een afspraak te maken. Als je niet in de gelegenheid bent om naar de winkel te komen, kunnen ze ook naar jou toe komen voor een proefrit in jouw eigen straat of op het werk. Stella heeft meer dan vijftig fietsenwinkels in binnen- en buitenland, waaronder Assen, Zwolle en Emmen. Je kunt ook online een kijkje nemen in het assortiment en jouw dichtstbijzijnde fietsenwinkel vinden aan de hand van je postcode.

Wil je weten wat Stella Fietsen - Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stella Fietsen - Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stella Fietsen - Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stella Fietsen - Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Stella Fietsen - Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stella Fietsen – Hengelo

Bezoekers bekeken ook