Stichting Dienstverlening Huisartsenzorg Twente

Stichting Dienstverlening Huisartsenzorg Twente is een Huisarts gelegen aan H. Hartstralaan 100 in Hengelo.

Meer informatie over Stichting Dienstverlening Huisartsenzorg Twente in Hengelo

De contactgegevens van LHV - Huisartsenkring Twente Stichting Dienstverlening Huisartsenzorg Twente zijn als volgt: het kringkantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur. Brieven en e-mails worden zo snel mogelijk beantwoord en als er verder onderzoek nodig is, wordt de ontvangst bevestigd en aangegeven wanneer men antwoord kan verwachten. Mw. C. Rijk, Kwaliteitscoördinator Huisartsenzorg Twente, is bereikbaar op maandag en woensdag van 09.00 tot 13.00 uur. Het kantoor is gevestigd op de tweede verdieping van het Ambiq gebouw aan de Sabina Klinkhamerweg 21 in Hengelo. De contactgegevens zijn: telefoonnummer 074-2568331, faxnummer 074-2917535 en e-mailadres info@huisartsenkringtwente.nl.

Wil je weten wat Stichting Dienstverlening Huisartsenzorg Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Dienstverlening Huisartsenzorg Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Dienstverlening Huisartsenzorg Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Dienstverlening Huisartsenzorg Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Stichting Dienstverlening Huisartsenzorg Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Dienstverlening Huisartsenzorg Twente

Bezoekers bekeken ook