Stichting FBK-Games

Stichting FBK-Games is een Sportclub gelegen aan Industrieplein 2 in Hengelo.

Meer informatie over Stichting FBK-Games in Hengelo

De FBK Games is een jaarlijks atletiekevenement dat plaatsvindt in Hengelo, Nederland. Het evenement trekt elk jaar topatleten uit de hele wereld aan en is een belangrijke wedstrijd op de atletiekkalender. De FBK Games biedt verschillende atletiekdisciplines, zoals sprinten, hordelopen, verspringen en werpen. Naast het competitieve aspect is het evenement ook een kans voor atleten om hun persoonlijke records te verbeteren en zich voor te bereiden op internationale competities. De FBK Games worden georganiseerd door een team van professionals en worden ondersteund door verschillende partners. Het evenement wordt ook gepromoot via sociale media en een nieuwsbrief, zodat fans en volgers op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws en updates. Als trotse partner van de FBK Games draagt ​​het publiek bij aan het succes van het evenement door het te volgen en te delen met anderen.

Wil je weten wat Stichting FBK-Games verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting FBK-Games of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting FBK-Games? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting FBK-Games het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Stichting FBK-Games reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting FBK-Games

Bezoekers bekeken ook