Stoker Schilderwerken

Stoker Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Wegtersweg 32a in Hengelo.

Meer informatie over Stoker Schilderwerken in Hengelo

Stoker Schilderwerken is een jong en dynamisch schildersbedrijf gevestigd in Hengelo. Ze zijn voornamelijk gericht op de particuliere sector en hechten veel waarde aan klantgerichtheid en kwaliteit. Ze gebruiken alleen professionele producten en combineren hun ervaring en expertise met de wensen van de klant. Het schildersbedrijf is actief in Enschede, Hengelo en omstreken en de medewerkers zijn flexibel in de Twentse regio. Ze zijn gespecialiseerd in zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk en bieden ook behang- en glasvliesdiensten aan. Daarnaast zijn ze ook actief als glaszetter en kunnen ze binnen vier uur hulp bieden bij glasschade. Stoker Schilderwerken voldoet aan alle wettelijke eisen en heeft de benodigde vakdiploma's en certificeringen op het gebied van veiligheid en milieu.

Wil je weten wat Stoker Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stoker Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stoker Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stoker Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Stoker Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stoker Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook