Stokhorst Installatietechniek

Stokhorst Installatietechniek is een Loodgieter gelegen aan Elsbeekweg 2 in Hengelo.

Meer informatie over Stokhorst Installatietechniek in Hengelo

Stokhorst is al meer dan 70 jaar een gerenommeerd en betrouwbaar installatiebedrijf in Twente. Ze zijn actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt en staan bekend om hun kwaliteit en vakmanschap. Bij Stokhorst kunt u terecht voor loodgieters- en installatiewerkzaamheden. De winkel van Stokhorst is geopend van maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt contact met hen opnemen via de telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Stokhorst Installatietechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stokhorst Installatietechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stokhorst Installatietechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stokhorst Installatietechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Stokhorst Installatietechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stokhorst Installatietechniek

Bezoekers bekeken ook